Nieuws

Nieuws

Stand van zaken 20 april 2023

De werkzaamheden gaan vlot en gestaag voort. De 1e verdiepingsvloer is gelegd, alle leidingen zijn in de vloer aangebracht en de vloeren zijn afgestort. De dragende wanden op de 1e verdieping zijn geplaatst; daar boven op kunnen weer de 2e verdiepingsvloeren worden gelegd, op weg naar de nok..!! De gevel metselstenen zijn al aangevoerd, dus daar wordt de komende weken mee gestart.

Update

De woontrends van het moment


23 nov. 2021

Nu het weer kouder is, zijn we meer binnen. Dat betekent dat veel mensen meer gaan nadenken over het interieur van hun huis. Is die bank nog wel zo mooi? Een nieuw kleurtje op de muur? Ontdek de woontrends van dit moment voor extra inspiratie!

Tips voor een goed binnenklimaat in je huis


26 okt. 2021

De luchtkwaliteit in je huis is erg belangrijk, iets wat we tijdens corona maar al te goed hebben ondervonden. We zijn massaal meer gaan ventileren. Maar wat kun je nog meer doen voor een goed klimaat? We helpen je op weg met praktische tips!

Energielabel: wat houdt het nu precies in?


01 okt. 2021

Sinds 2021 is een detail energielabel ook voor nieuwbouwwoningen verplicht. Zowel bij de aanvraag omgevingsvergunning als de daadwerkelijke oplevering wordt deze gecontroleerd en getoetst. Maar wat houdt een energielabel nu precies in?

Ontwikkeling

Verkoop en informatie

Sopar Makelaars
Nieuwstraat 74-78
1441 CN Purmerend

T: 0299 - 42 00 97
E: nieuwbouw@sopar.nl 

Architect

NVM nieuwbouwspecialist

Alle aangesloten makelaars zijn NVM nieuwbouwspecialist. Ze beschikken over relevante actuele kennis en kunde op gebied van vastgoedontwikkeling om jouw woonbehoefte te kunnen vertalen naar toekomstbestendige nieuwbouwprojecten. Een NVM Nieuwbouwspecialist ondersteunt bij het het aanschaffen van jouw nieuwbouwhuis.

Wil je ons volgen?